Славия и ЦСКА играят при 0:1 в мач от 25-ия кръг на

...
Славия и ЦСКА играят при 0:1 в мач от 25-ия кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия - ЦСКА 0:1, Кох прониза Петков

Славия и ЦСКА играят при 0:1  в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 20:15 часа и може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT. Главен рефер на мача е Станислав Тодоров.

В уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя на живо. 

В първите 15-20 минути играта се водеше главно в центъра и не се стигна до рискове пред двете порти.

Славия прати топката във вратата след половин час игра. Удар отдалеко на Галин Иванов се озова в мрежата на Густаво Бусато. Топката обаче рикошира в един всред Ахмед Ахмедов и Мено Кох. Нападетелят бе зад тила на защитата на ЦСКА, а и топката се удари в ръката му. Станислав Тодоров взе решението си да анулира гола след обзор с ВАР.

В самия завършек на полувремето " алените " можеха да поведат, откакто сътвориха страхотна блъсканица при едно статично състояние. Удар на Махмутович бе блокиран от Томбак.

Дълбоко в добавеното време на първата част Назон и Шопов с взаимни старания добутаха една топка до Хайнц, който стреля, само че неопределено.

Шест минути след началото на втората част удар на Гарсес от към 20 метра попадна от външната страна на мрежата.

В 53-ата минута Дюкенс Назон се отскубна от " бялата " защита и прати топката във вратата на Георги Петков, само че се оказа, че хаитянинът е бил в засада и попадението не бе доказано.

ЦСКА откри малко откакто измина един астрономически час игра -  Мено Кох излезе на първа греда и засече с глава центриране от корнер на Тобиас Хайнц.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР